Schuilt in jou de ideale beleidsmaker? Denk jij dat je het beste maatschappelijke problemen kunt oplossen en wil je jouw bestuurskundige kennis eens aan een krachtmeting onderwerpen? Doe dan mee aan de Bestuurskunde Challenge!

De Bestuurskunde Challenge is een landelijke wedstrijd waarbij teams van bestuurskundestudenten uit heel Nederland de strijd met elkaar aangaan bij het oplossen van een bestuurskundige casus. Het doel van de challenge: in een korte tijd een zo goed mogelijke oplossing bedenken voor een bestuurskundige probleem. Een jury van wetenschappers en professionals beoordeelt de prestatie aan het eind van de dag en kiest een winnaar uit.

De volgende Bestuurskunde Challenge vindt plaats op 3 December 2021. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via je studievereniging samen met je groepje (3-4 studenten in totaal). Let op: de deadline voor het inschrijven voor de nationale rondes is 12 november, maar je studievereniging kan ook voorrondes houden, dus houd hun sociale media in de gaten, of stuur ze een email.

Klik hier voor het verslag over de Bestuurskunde Challenge 2018

Klik hier voor het verslag over de Bestuurskunde Challenge 2017.


Foto van de Bestuurskunde Challenge 2018

nl_NLDutch