Activiteitenagenda oktober/ november

De volgende activiteiten zullen de aankomende periode door de leden worden georganiseerd:


27 oktober om 22:00: Dirty Halloween Party
Deze activiteit wordt in Rotterdam door faculteitsvereniging Cedo Nulli georganiseerd. Het is die maand van het jaar, waar alles donkerder, kouder en… angstaanjagender wordt. De perfecte tijd om je te laten gaan met Cedo’s Halloween Party!
Ga je ‘scary or spooky, naughty or nice’? We hopen dat je alles uit de kast haalt voor deze avond bij de Vrienden Live! Verwacht een avond vol enge vampieren, sexy verpleegsters, bloederige duivels en nog veel meer. Het bier zal maar 2,00 euro kosten en de wijn bedraagt 3,50.

BONUS TREAT: de eerste 30 krijgen een mystery shot
WAT: Halloween Party!
WANNEER: 27 oktober
WAAR: De Vrienden Live (haringvliet 100)
PRIJZEN: bier: 2e, wijn: 3,50e
TIJD: 22:00 tot 4:00
Aanwezig = gastenlijst! Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina.

2 november om 16:00: FSW Netwerkborrel
Deze activiteit wordt in Amsterdam georganiseerd door faculteitsvereniging EOS. 2 November zal vanaf 16:00 uur de netwerkborrel plaatsvinden in de Foyeos (HG-2A03, De Boelelaan 1105). Hierbij kan je met een hoop interessante bedrijven netwerken in een informele sfeer. De volgende bedrijven zullen hier aanwezig zijn: Defensie, De vrije student, Jobs & Media Group, Aethon, Solve Amsterdam, Aiesec, Youtopia, the Hospitalitist. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.
Onder het genot van een drankje, kan je hier een leuke stage of baan aan over houden! Voor meer informatie kijk op de Facebook-pagina.

8 november om 22.00: Machiavelli & SIB's Big Election Night
Deze activiteit wordt in Amsterdam door de politicologische studievereniging Machiavelli georganiseerd in samenwerking met de studievereniging IBO. Join Machiavelli and SIB on the 8th of November to discuss the big election night with lectures from different experts on the United Stated and international politics. After the lectures we will be able to watch the election results on a big screen with some beers and popcorn and play some US-themed games. In contrast to a lot of other events about the election, our entrance is FREE! Keep an eye on this page to stay updated about the details of this night!

8 november om 19:30: Hartslagcafé: Clinton vs Trump
Deze activiteit wordt in Tilburg door studievereniging Juribes georganiseerd. Als de laatste Amerikaanse kiezers nog hun stem moeten uitbrengen begint voor menig politieke junkie met dit Hartslagcafé een lange verkiezingsnacht. Amerika-deskundigen zoomen in op de belangrijkste verkiezingsthema’s en op de kandidaten Hillary Rodham Clinton en Donald J. Trump. Behalve een paneldebat zijn er analyses over de verhouding tussen politiek en religie, het te verwachten buitenlandbeleid en de stijl waarmee de kandidaten hun wil hopen op te leggen. God bless America!
Met James Kennedy (historicus UU), Paul Brill (buitenlandcommentator Volkskrant), Luc Jeurissen (programmamaker TilburgU) e.a. Meer en meest actuele info: www.hartslagcafe.nl.
Vol is vol. Vergeet niet een kaartje a 3 euro te kopen of, als je student bent, te reserveren via de website van de Paradox. (studenten kunnen als vanouds ook nog altijd een kaartje reserveren via bartho@paradoxtilburg.nl) Studenten moeten bij binnenkomst hun studentenkaart tonen.

Het LOB wenst jullie veel plezier en tot dan!