Solliciteren LOB-bestuur 2017

Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter, secretaris, penningmeester en bestuurslid Externe Zaken voor het jaar 2017! Lijkt het jou leuk om een jaar bestuurslid te zijn van het LOB? Sta je open voor een jaar vol gezelligheid en contacten leggen met andere verenigingen uit het land?

Zorg er dan voor dat je uiterlijk maandag 31 oktober 2016 een motivatiebrief en CV opstuurt naar secretaris@bestuurskundeoverleg.nl. Je kan solliciteren op een specifieke bestuursfunctie, maar een algemene sollicitatie vergroot de kans dat je wordt gekozen voor een bestuursfunctie. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met je eigen studievereniging en/ of met het LOB-bestuur via het e-mailadres secretaris@bestuurskundeoverleg.nl.

Meer informatie over de functieprofielen en functie-eisen vind je in het volgende document.