LOB bestuur 2016

LOB bestuur 2016

Dit is het XXIe bestuur der Landelijk Overlegorgaan Bestuurskundeverenigingen. Het LOB heeft sinds december een nieuw bestuur dat gedurende 2016 de dagelijkse gang van zaken zal leiden en de ALV zal voorzitten. Onze taakverdeling ziet er als volgt uit:

Inigo Beeker - voorzitter

Inigo is sinds december de voorzitter van het LOB. Hij is 21 jaar oud, woont in Tilburg en is opgegroeid in het Limburgse Panningen. Naast zijn bestuursfunctie bij het LOB volgt Inigo de master 'Communicatie; Beleid en Management' aan de Universiteit Utrecht en is hij als Politiek Commissaris actief voor de JOVD.

Facebook: Inigo Beeker
Twitter: @IBeeker
LinkedIn: Inigo Beeker

Duncan de Wit - secretaris

Duncan is de secretaris van het LOB. Hij is 21 jaar oud, woont in Leiden en is opgegroeid in het pittoreske Oudewater. Duncan volgt de 'Economie, Bestuur & Management'-track van de studie Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en is tevens bij de B.I.L. actief in de activiteitencommissie.

Facebook: Duncan de Wit
LinkedIn: Duncan de Wit

Maarten Roelands - penningmeester

Maarten Roelands is 21 jaar oud, woonachtig in Tilburg en geboren en getogen in Breda. Afgelopen zomer heeft hij zijn bachelor bestuurskunde in Tilburg afgerond en inmiddels is hij begonnen aan zijn Master Bestuur en Beleid aan de Universiteit Utrecht. Aankomend jaar zal hij zich inzetten in het ondersteunen van het overleg tussen de verschillende studievereniging door in het LOB-bestuur de rol van penningmeester en ambassadeur van de Bestuurskunde Challenge te vervullen. Naast zijn rol in het LOB-bestuur is hij ook nog actief in de carrièrecommissie van de studievereniging Magister JFT | Juribes.

Facebook: Maarten Roelands
LinkedIn: Maarten Roelands